consumenten

Als u aan een architect of aannemer vraagt wat het kost om een woning te bouwen of te verbouwen, dan zal deze antwoorden met de vraag: 'wat wilt u precies?' of 'hoeveel m³ wilt u bouwen?' De architect kan een ontwerp maken en een materialenlijst samenstellen. Dan bent u in feite al begonnen met het bouwtraject, terwijl u liever eerst wilt weten of het binnen uw budget past. 

Met deze site kunt u eenvoudig uw droomhuis samenstellen van Armatuur tot Zinkwerk en van badkamer tot keuken. Bij elke 'kamer' kunt u aangeven wat uw wensen zijn met betrekking tot de afwerking. Een luxe badkamer of toch liever die uitgebreide leefkeuken? Uw keuzes zijn steeds te wijzigen, waarbij de website de kosten direct herberekent.

Als u tevreden bent met uw keuzes kunt u het uw wensen printen en dit voorleggen aan uw architect als richtlijn voor het te maken ontwerp. Ook uw bank of financieel adviseur kan het gebruiken om uw voorlopige hypotheek vast te stellen. Na de ontwerpfase kunt u overal waar internet beschikbaar is met de architect of specialist voor badkamer, keuken, vloer, enz. de keuzes aanpassen. U kunt een gebruikersnaam aanmaken, zodat gegevens alleen voor u zichtbaar blijven. Het stadium om in grove m³ prijzen met elkaar te communiceren bent u dan al lang voorbij. Dit geeft rust en tijdwinst.
 

Veel succes met uw (ver)bouwplannen.

Deze website is met zorg samengesteld door professionals uit de bouwwereld. Er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan de vermelde richtprijzen.

 

reken in detail uit hoeveel uw nieuwe woning kost